SESSIONS DE RISOTERÀPIA

El Tortelini, pallasso i animador sociocultural aposta pel riure com a eina de transformació social. Des de fa molts anys ha treballat en residències de gent gran, centres que atenen a persones amb necessitats especials i llocs on costa fer arribar la cultura.

Impulsat per les seves conviccions, aposta per les sessions de risoteràpia. Vol fer passar una estona divertida i alegre, on es podrà deixar enrere les preocupacions i gaudir d’una experiència única. El nostre pallasso és aquí per a fer riure i omplir els cors d’alegria.

La risoteràpia també és adequada per a qualsevol persona que vulgui experimentar els beneficis terapèutics del riure. Està científicament demostrat que el riure té efectes positius en la nostra salut, tant física com a mentalment; pot ajudar-nos a alleujar l’estrès, millorar el nostre estat d’ànim i enfortir el nostre sistema immunitari.

Tortelini et portarà a través d’una sèrie d’activitats i gags, dissenyats per a fer-te riure i sentir-te bé. El nostre pallasso té moltes sorpreses preparades per a tu.

Properament

Tortelini Master

CONTACTE

Tel: 633 66 83 03
E-mail: info@pallassotortelini.com

CONTRACTACIÓ

© BAUHOUSE Studios 2023

Scroll al inicio